Hirdetés

Ideiglenesen elbúcsúzik a VOX mozimagazin

|

A mostani helyzet miatt egy különleges számot még kapunk, de utána átmenetileg szünetelni fog a kiadás.

Hirdetés

Bár mint minden esetben, úgy a koronavírus-járvány idején is az emberek egészsége a legfontosabb, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az epidémiának milyen következményei vannak az élet más területeire. A szórakoztatóipar például alaposan megsínyli az egyre több országban bevezetett korlátozásokat és karanténokat: színházak zártak be, a mozik erősen csökkentett létszámmal vagy egyáltalán nem üzemelnek, a rendezvényeket lefújják és óvintézkedésből a legtöbben inkább otthon maradnak. A forgalmazók bemutatókat halasztanak el, sorra állnak le a forgatások is, ez pedig nemcsak a filmesekre, hanem az iparággal foglalkozókra is kihatással van. 

Hirdetés

Magyarország legnagyobb filmekkel foglalkozó szórakoztató lapja, a VOX mozimagazin például a minap Facebookon tette közzé a szomorú hírt, hogy a jelenlegi helyzet miatt április elején még jelentkeznek egy különleges kiadással, ezt követően azonban már csak akkor fognak új számot kiadni, ha minden helyreáll. Elvégre, ha nincs mit nézni, akkor nem is tud miről írni egy kifejezetten ezzel foglalkozó tematikus magazin.

Kedves VOX mozimagazin olvasók! Tudjuk, hogy most kisebb gondotok is nagyobb a filmeknél, de talán pár hét múlva már olvasnátok róluk. Amíg a mostani szomorú helyzet fennáll, egy amolyan ideiglenes búcsúszámmal, egy különleges kiadással jelentkezünk április elején - feltéve, ha nyitva maradnak a boltok, ahol meg lehet vásárolni -, aztán legközelebb már csak azután jövünk, hogy ismét visszaáll a világ és a mozik rendje. A részletekkel később jövünk. Mindenkinek kitartást, és vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

A márciusi lapszám egyébként már kapható az újságárusoknál, amelyben többek között szó esik az azóta elhalasztott Mulanról és Hang nélkül 2-ről, illetve Kína hatásáról a hollywoodi filmiparra. Szorítunk, hogy mielőbb folytatni tudják a srácok!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.