Hirdetés

Walking With Dinosaurs 3D - James Cameron dínózik

|

A BBC csatorna felkérte James Cameron rendező urat, hogy forgassa le nekik a Walking With Dinosaurs filmet, természetesen 3D-ben. Cameron igent mondott és hozza barátját is...

Hirdetés

A BBC-n korábban futott egy hasolnó hat részes sorozat Walking With Dinosaurs címen, amelyben CGI elemekkel megtűzdelt animált dínók szórakoztatták a nagyérdeműt. A mozifilm egészen 70 milliárd évvel visz minket vissza a múltba, hogy végig követhessük egy dínó család boldogulását. Mint az elején említettem, James Cameron lesz a fő kivitelező, de azért ott lesz mellette segítségként kollégája és barátja, Vince Pace is. A projekt jelenleg 2013-ra van kitűzve, hiszen Cameron jelen pillanatban is egyszerre írja az Avatar 2 és 3 forgatókönyvét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.