Hirdetés

Walton Goggins lett a Tomb Raider film gonosza

|

Tarantino western-filmjeinek elengedhetetlen színésze, Walton Goggins lesz a Lara Croft ellenlábasa.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Walton Goggins lesz a Tomb Raider film gonosza. Gogginst legutoljára Quentin Tarantino nagy sikerű western-filmjeiben láthattuk, egyaránt a Django elszabadulban és az Aljas nyolcasban is feltűnt, előbbiben mellékszereplőként, míg utóbbiban Samuel L. Jackson oldalán kiemelkedő szerepben domborított. Pár hónappal később a HBO legújabb vígjáték sorozatában a Kiba*zgatóhelyettesekben láthattuk Danny McBride mellett, most pedig egy elszánt gonoszt fog majd alakítani, aki minden áron keresztbe akar majd tenni a rendíthetetlen kincsvadásznak.

Hirdetés

Az idén huszadik évfordulós játék adaptációjában Lara Croftot az Oscar-díjas Alicia Vikander fogja majd alakítani. Vikander nem az egyetlen skandináv származású stábtag, ugyanis Roar Uthaug rendezi majd a filmet.

A Paramount korábban két filmet készített a játék alapján. Mindkettőben Angelina Jolie játszotta Croft szerepét. A két rész összesen 432 millió dollárt gyűjtött össze a pénztáraknál.

A Tomb Raider legújabb adaptációja 2018 márciusában érkezik majd a mozikba. Mit gondoltok arról, hogy Gogginsra esett a stúdió választása?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.