Hirdetés

Walton Goggins csatlakozott A Hangya és a Darázshoz

|

Vajon a Hangya folytatása megtalálta a főgonoszát?

Hirdetés

A Hangya és a Darázs forgatása még ebben a hónapban kezdetét veszi Atlantában, így éppen ideje volt már, hogy lelepleződjön a folytatáshoz újként csatlakozó színészek neve. Persze a hivatalos és részletesebb bejelentésekre valószínűleg a hétvégén megrendezésre kerülő Comic-Con-ig kell várnunk, egy új nevet máris feljegyezhetünk a film stáblistájára.

Hirdetés

Walton Goggins csatlakozott A Hagya és a Darázs szereplőgárdájához, akit olyan alkotásokból ismerhetünk, mint A törvény embere, a Django elszabadul és az Aljas nyolcas. Végignézve a színész korábbi szerepein meglehetősen nagy esélyt látunk rá, hogy ő alakítsa a film eddig meg nem nevezett ellenlábasát, akinek a legapróbb szuperhősökkel gyűlik meg a baja.

A címszerepekben Paul Rudd-ot (Hangya) és Evangeline Lily-t (Darázs) láthatjuk, mellettük pedig Michael Douglas, Michael Pena, David Dastmalchian és T.I. is visszatérnek az eredeti bandából. A filmhez Goggins mellett újként csatlakozik Hannah John-Kamen és Randall Park.

A rendezői székben viszontláthatjuk Peyton Reed-et, aki az első részt is dirigálta. A forgatókönyv Andrew Barrer és Gabriel Ferrari (Transformers: Az utolsó lovag) keze munkáját dícséri majd, akik  Adam McKay és Paul Rudd története alapján dolgoztak. A Hangya és a Darázs 2018. július 6-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.