Hirdetés

Waltz lehet Blofeld a Bond 24-ben

|

Az már szinte bizonyos, hogy Quentin Tarantino kabalaszínésze lesz a 007-es nemezise, most pedig úgy tűnik nem is akárki.

Hirdetés

Ernst Stavro Blofeld neve hallatán nagyot dobbanhat a Bond rajongók szíve, hiszen őt szokás a 007-es igazi nemezisének tartani. A több mint 50 éves szériában, a titokzatos SPECTRE szervezet  vezetőjének sokáig csak a perzsa macskát simogató kezét lehetett látni, mígnem az 1967-es, Csak kétszer élszben tűnt fel Donald Pleaseance tálalásában (ezt az inkarnációt vették alapul az Austin Powers-filmek is), majd az 1969-es, Őfelsége titkosszolgálatában című epizódban maga Kojak, azaz Telly Savalas alakította a kopasz gonoszt. 1971-ben pedig a sorozatban korábban már teljesen más karaktert alakító Charles Dance játszotta a figurát, míg az 1983-as, "nem hivatalos Bond-filmben", a Soha ne mondd, hogy sohában maga Merrin Atya, azaz Max von Sydow játszotta pár perc erejéig. Egy éve a gyártó MGM-nek ugyanis sikerült tisztáznia Kevin McClory, a sorozat életét korábban megkeserítő producerrel a jogokat (McClory elmondása szerint Blofeld az ő ötlete volt az eredetileg forgatókönyvnek készült Tűzgolyóban, nem Ian Fleming-é), és már akkor felrepültek olyan pletykák, hogy a 2006-ban rebootolt szériában hamarosan felüti a fejét a SPECTRE (amit lehet, hogy azóta átkereszteltek Quantum-ra?) annak vezetőjével együtt, akit a kétszeres Oscar-díjas színész alakíthat. A film forgatása hamarosan megkezdődik, a Skyfall-hoz hasonlóan Sam Mendes rendezésében, Daniel Craig mellett pedig visszatér Ralph Fiennes, Naomi Harris és Ben Whishaw is, hogy 2015, november 6.-án a mozikba kerülhessen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.