Hirdetés

Wang Xueqi Tony Stark ellenfele lesz a Vasember 3-ban?

|

Pletykák szerint a 66 éves színész csatlakozott a stábhoz és Chen Lu nevű tudósként fog feltűnni a filmben, aki "Radioactive Man"-ként fogja bővíteni a rosszak társaságát Mandarin mellett.

Hirdetés

Története szerint egy elképesztő tudományos felfedezés révén az egyszerű fizikus, Chen Lu radioaktív erővel rendelkező gonosztevővé válik. Teste szó zölden világít,képes sugarakat lövellni magából, manipulálni a radioaktív sugárzást és hát a teste nagyjából úgy működik, mint egy nukleáris reaktor. Ha ez a pletyka tényleg igaz, akkor Mr. Stark-nak tényleg kell majd mind a 47 páncélja a harchoz, mint ahogy ezt már korábban írtuk. Shane Black irányításával a Vasember 3 amerikai bemutatója 2013. május 3-án lesz, a magyarországi bemutató még nem ismert. Főbb szerepekben Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Ben Kingsley, Guy Pearce, James Badge Dale, Ashley Hamilton és Rebecca Hall lesz majd látható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.