Hirdetés

Wanted 2 - A stáb egy része visszatér

|

Nem is olyan régen James McAvoy még arról számolt be, hogy szerinte esélytelen a Wanted folytatása, most mégis arról kell beszámolnunk, hogy a két forgatókönyvíró visszatér posztjára.

Hirdetés

A The Wrap értesülései szerint Derek Haas író twitteren keresztül jelentette be, hogy Michael Brandt cimborájával együtt felkérték őket a Wanted 2 szkriptjének papírra vetésére. Az első rész társírója, Chris Morgan visszatérése nem került terítékre, de a rendező Timur Bekmambetov állítólag elkészítené a Wanted 2-őt. Haas azt is elmondta, hogy szeretnék visszahozni Wesley (James McAvoy) karakterét, de nem tesz említést Fox-ról (Angelina Jolie). A sztori Haas szerint az események után folytatódna pár évvel, ahol Wesley útját követhetnénk tovább újabb kalandokkal, akciókkal. A Wanted 2-vel kapcsolatban jelenleg ennyi biztos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.