Hirdetés

Wanted 2 - Még elkészülhet!

|

A folyamatos ígérgetésből nem lett semmi, a folytatás továbbra sem halad jó úton és sokan már temették, de az első rész rendezője, Timur Bekmambetov még bízik a sikerben.

Hirdetés

A 2008-ban kiadott előd után felröppentek a hírek, miszerint visszatér az eredeti stáb, el fog készülni a második rész, és így tovább. Ennek ellenére négy évvel később járva sem történt semmi a Wanted 2 háza táján, lényegében egy helyben toporzékol a projekt. Timur Bekmambetov nemrég interjút adott a Playlist nevű oldalnak, akik megérdeklődték tőle a Wanted 2 jelenlegi helyzetét. A rendező szerint számíthatunk a film elkészülésére, mivel remek ötleteket vázolt fel a stúdiónak és mindenki vevő volt rá. Állítása szerint már gőzerővel körmölik a forgatókönyvet és megdöbbentő történetet kapunk majd kézhez. Az első rész főszereplője, Wesley Gibson (James McAvoy) áll majd a középpontban, de minden korábbi szereplő, aki halott volt természetesen az is marad, a szóbeszéddel ellentétben nem térnek vissza, még Angelina Jolie sem. Bekmambetov hozzátette, hogy ennek ellenére igazi nagy csavarokra számíthatunk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.