Hirdetés

Itt a War for the Planet of the Apes első ízelítője

|

Hirdetés

Nem az a meglepő, hogy a War for the Planet of the Apes rendezője, Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Forradalom) és főszereplője, Andy Serkis mutat néhány kulisszák mögötti jelenetet a 20th Century legújabb darabjából, hanem az, hogy a filmet még forgatják! Mindez azért van, mert Reeves és Serkis lehetőséget biztosít egy szerencsésnek, hogy kipróbálja a motion-capture-t és majomként bekerüljön Caesar mellé a filmbe. Ha szeretnétek kipróbálni a majomutánzási képességeiteket, akkor az erre a célra létrehozott honlapon kövessétek az instrukciókat, viszont csak amerikai és kanadai lakosok játszhatnak, így ha egyik kategóriába se tartoztok, inkább csak nézzétek meg velünk a War of the Planet of the Apes első rövid kedvcsinálóját: https://www.youtube.com/watch?v=_0AdZlN-puw A War for the Planet of the Apes 2017. július 14-én jelenik meg külföldön és Serkis mellett biztosan szerepel benne Woody Harrelson, valamint Steve Zahn is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.