Hirdetés

War for the Planet of the Apes - Megkezdődött a forgatás

|

Hirdetés

A háború elkezdődött. Ezt maga Matt Reeves jelentette be, aki így tudatta a nagyvilággal, hogy megkezdődött a War for the Planet of the Apes forgatása, mely a Majmok bolygója: Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) közvetlen folytatása lesz, amihez a rendező rögtön közzé is tette az első forgatási fotót a Twitteren: https://twitter.com/mattreevesLA/status/655509181881954304?ref_src=twsrc%5Etfw Andy Serkis visszatér a majmok vezérének, Caesarnak a képében, akihez most csatlakozott Steve Zahn, Amiah Miller, és Woody Harrelson is, aki egy igen fontos szerepre szerződött le. A történet részleteit ezidáig homály fedi, de a címből adódóan tudunk spekulálni, és remélhetőleg a forgatás előrehaladtával egyre több mindenről hull majd le a lepel. A War for the Planet of the Apes bemutatója viszont csak 2017. július 14-re esedékes, így még sokat kell várni az emberek és majmok következő összecsapására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.