Hirdetés

War for the Planet of the Apes - hatalmas csatát ígér a szinopszis

|

Régen hallatott már magáról a következő Majmok bolygója film, ám a mai nap végre életjeleket mutatott, és kiderült néhány infó.

Hirdetés

Jó ideje már, hogy utoljára megtudtunk valamit Caesar következő kalandjáról, holott a forgatás már tavaly októberben elkezdődött, de a címen és a szereplők kilétén kívül minden mást homály fed. Ám úgy tűnik, a készítők véget vetnek ennek, és megkezdik a film korai népszerűsítését, ugyanis a rendező Matt Reeves bejelentette, hogy az első képsorok a New York-i Comic-Conon érkeznek majd a jövő héten. Ám ez nem minden, mert az első hivatalos szinopszisát is megkaptuk a filmnek:

Hirdetés

A War for the Planet of the Apes-ben Caesar és társai halálos konfliktusba keverednek egy könyörtelen ezredes által vezetett hadsereggel. Miután a majmok hatalmas veszteségeket szenvednek, Caesar bosszút esküszik. Útja végén pedig szembe kerül az ezredessel, és egy epikus csata bontakozik ki a két faj között, mely örökre meghatározza az egész bolygó sorsát.

A War for the Planet of the Apes 2017. július 14-én érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn és Judy Greer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.