Hirdetés

War Machine is benne lesz a Bosszúállók 2-ben

|

Don Cheadle azt nyilatkozta, hogy ő is fel fog tűnni a Bosszúállók folytatásában, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy War Machine avagy újabb nevén Iron Patriot is tiszteletét teszi majd.

Hirdetés

A HitFix értesülései szerint Don Cheadle valóban felbukkan majd a Bosszúállók 2-ben, ráadásul kulcsfontosságú szerepe lesz az Ultronnal való konfliktusban. Az oldal egyébiránt azt is tudni véli, hogy nagy változásokra számíthatunk a csapat szempontjából, ami akár azt is jelentheti, hogy jön két új tag (Higanyszál és Skarlát Boszorkány), de akár azt is, hogy egy-két hős bizony otthagyja a fogát a nagy csatában. Az Avengers: Age of Ultron forgatása 2014 márciusában kezdődik Londonban, a megjelenés pedig 2015. május elsején lesz, azonban előtte még lesznek Amerika Kapitány: A tél katonája és Galaxis Őrzői filmjeink is, amik rengeteg lehetőséget adnak az utalásra és a történet alakítására. Ti mit gondoltok, szívesen látjátok viszont Rhodey-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.