Hirdetés

War Machine – Forgatási képeken Brad Pitt

|

Hirdetés

Berlinben zajlik a War Machine című film forgatása Brad Pitt főszereplésével – na nem a Marvel-féle, hanem a Netflix és a Plan B Entertainment közös szatirikus alkotása az amerikai hadi iparról. A film Michael Hastings újságíró The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan című könyvét veszi alapul, amely megjelenésekor nagy port kavart az államokban. Brad Pitt egy híres-hírhedt tábornokot alakít majd, akinek elsődleges feladata, hogy háborút vezessen Afganisztán ellen. A rendezői székben David Michôd (Országúti bosszú) ül. A filmben szerepet kapott még Will Poulter, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Alan Ruck, Scoot McNairy és Meg Lily – akit Pittel együtt láthatunk az alábbi forgatási fotókon. [gallery columns="4" ids="72931,72932,72933,72934,72935,72936,72937"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.