Hirdetés

War of the Planet of the Apes - Megvan a főgonosz

|

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülése szerint Woody Harrelson aláírt a következő Majmok bolygója film, a War of the Planet of the Apes főgonoszaként, méghozzá az emberek oldalán. Egyelőre karakteréről csak annyit tudunk, hogy a beceneve "Ezredes" lesz, ami arra enged következtetni, hogy egy katonai vonal is megjelenhet a filmben, amit elképzelhető, hogy a 2014-es Forradalom után hívták San Fransisco felmentésére. Harrelson mellett eddig két biztos nevet tudhat magának a projekt, mégpedig Andy Serkist (Caesar), akit nem kell bemutatni, és Gabriel Chavarria-t (A kertész, Saját szavak), aki az emberi oldal főhősét fogja alakítani. Serkis szerint egyelőre még nem tudni, hogy a franchise a harmadik résszel zárul-e le, vagy esetleg számíthatunk még utána is folytatásokra. De elmondása szerint ennek bemutatását nem fogják elkapkodni, és nem akarnak nagyokat sem ugrani, így hacsak nem üt be valami óriási hiba, nem valószínű, hogy három rész után leállnak. A lényeg csak az, hogy a majmok utazása folytatódjon egészen addig, amíg a történet utol nem éri a forrását, azaz el nem érünk arra a pontra, ahol már teljesen a majmok dominálják a világot. A War of the Planet of the Apes rendezői székében Matt Reevest láthatjuk majd, aki a Forradalomért is felelős. A forgatókönyvet is ő írja majd, szintén Mark Bomback segítségével. 2017 július 14-ig kell várni a bemutatóra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.