Hirdetés

Warcraft: A kezdetek - Új képek és magyar dátum

|

Hirdetés

Érkezett három vadonatúj kép a jövőre megjelenő Warcraft: A kezdetek című játékadaptációból, amely a Blizzard Entertainment, a Legendary Pictures és a Universal Pictures együttműködésében, illetve Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezésében valósulhatott meg. Ha a fotók látványától leteszitek a hajatokat, az teljesen érthető, az Industrial Light & Magic igazán kitett magáért a vizuális effektek terén, persze a motion-capture felvételekre a Blizzard művészei is rábüntettek a szaktudásukkal: [gallery ids="70587,70588,70589"] A Warcraft: A kezdetek az emberek és az orkok első találkozását mutatja be, de nem ám afféle felszínesen és sziruposan, ugyanis Jones szerint mindkét oldalon lesznek hősök és gonoszok egyaránt. Ha sikeres lesz, akár még trilógia is lehet belőle. A film hazánkban várhatóan két héttel az amerikai premier előtt, 2016. május 26-án jelenik meg, az első trailerig viszont a spekulációk szerint csak a november 6. és 7. között megtartandó BlizzCon rendezvényig kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.