Hirdetés

Warcraft - A Szövetség színészeinek szemszögéből

|

Hirdetés

Az előzetes és a legfonotsabb tudnivalók után eljött az ideje, hogy a színészek meséljenek egy kicsit a karaktereikről, meg úgy általában a Warcraftról, ami jövő nyáron, 2016. június 10-én kerül a mozikba. Első körben jöjjenek az emberek, vagyis a Szövetség (Alliance) tagjai, kezdjük is talán rögtön Llane Wrynn királlyal. Dominic Cooper elősorban végre örül, hogy egy jó karaktert játszhat el:

Llane jó, szolid és egy rendes király. Ez lenne az én kihívásom, egy olyan személyt alakítani, akit tényleg érdekelnek a saját emberei és elsődleges célja, hogy megoldja a problémát, amivel szembetalálta magát. Ő egy jó ember, de valószínűleg túlságosan is bízik azokban, akik körülveszik, ahelyett, hogy az ösztöneiben bízna.
warcraft-king-llane-dominic-cooper
Cooper szerint leginkább azt lesz érdekes látni, hogy alapvetően egy nagyon gyorsan megkedvelhető karakterről van szó, aki egy nagyszerű férfi, de mindemellett meg kell tartania a hatalmát, és erőt kell sugároznia. Szerinte a rajongók meg fogják kapni, amire vágynak és elégedettek lesznek vele, hisz egy pillanatra sem felejetették el, hogy fontos karakterekkel dolgoznak, akiket ezrek imádnak. A törénet pedig igazán varázslatos lesz. A karakterének van egy nagyon fontos kardja, amiről leginkább csak annyit árult el, hogy még a könnyebb verzió is nagyon nehéz volt, főleg, amikor valamilyen komolyabb dolgot kellett vele csinálni. Később azonban ezt is CGI-jal oldották meg.
alliance4
Travis Fimmel, mindenki kedvenc vikingje ezúttal Anduin Lothar bőrébe bújhat, aki egy parancsnok az Azeroth-i seregben és nem mellesleg a király legjobb barátja. Együtt nőtt fel a varázsló/mágus (mage) Medivh-vel (Ben Foster), akiről elárulta, hogy nem is lesz annyira egyértelmű, hogy kinek az oldalán áll majd, a királyén, vagy az övén, esetleg a sajátján. A végeredmény pedig érdekes hatással lehet a barátságukra, de Lothar próbál a végletekig hűséges és tiszteletteljes maradni. Fimmel elmondta hol veszi fel a film a fonalat a történetben:
Régóta béke van Azeroth-ban. És rögtön az elején rájössz, hogy megtámadtak minket.
Ugyan Garona csak félig ember (félig ork), de most az egyszerűség kedvéért soroljuk inkább ide. Paula Patton elmesélte, hogy mi is rejtőzik a karakterében:
Szóval, itt van ez a nő, aki Guldan rabszolgájaként kezdi, de ki kell harcolnia a tiszteletet a többi orktól, mert félvér. Ez teszi őt igazán fantasztikussá, egy nehezen eljátszható karakterré. Aztán később, amikor az emberek világába kerül, megenyhül a szíve. A dolgok változnak, Garona is változik, de a helyzet az, hogy egyik világba sem illik be igazán. Sebezhető, vannak érzései, tud szeretni és sokszor fáj neki, de soha nem mutathatja ki mennyire.
alliance3
Garona azt tanulta meg az életében, hogy csak félelemmel lehet tiszteletet szerzeni és érdekes lesz látni, ahogy a gondolkodásmódja, sőt ő maga, megváltozik a különböző események hatásaira. A Warcraftot Duncan Jones (Forráskód, Hold) rendezi, és követekezőnek már a Hordát fogjuk nektek közelebbről bemutatni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.