Hirdetés

Másfél órányi extra lesz a Warcraft Blu-ray lemezein

|

A Warcraft Blu-ray lemezei sem fognak hiányt szenvedni érdekességekben.

Hirdetés

A Warcraftnak sem sikerült az, ami elődjeinek, vagyis népszerűvé tenni a játékadaptációkat, de mindenképpen a jobban sikerült darabok közé soroljuk. Hazájában nem is robbantott kasszát, de azért nemzetközileg tisztességesen teljesített, annyira azért azonban mégsem, hogy kapjon folytatást, vagyis egyelőre még nem jelentették be.

Hirdetés

Szeptemberben már az otthonunkban is nézhetjük a filmet, hisz kiadják DVD-n és Blu-rayen is, amin természetesen nemcsak a film lesz rajta, hanem 90 percnyi érdekesség:

Warcraft: Bonds of Brotherhood Motion Comic - soha nem látott mozgó képregény, ami a film fiatal karaktereit (Medivh, Lothar és Anduin) mutatja be

The World of Warcraft on Film - a Warcraft sokkal több, mint egy játék és ebben a pár rövid részben mutatják be a világ sajátosságait:

  • The World of Talent - a film színészei reagálnak a hírre, amikor hivatalosan is megkapták a szerepet és elmesélik, hogy készültek a szerepükre
  • The World of VFX - az animátorok és grafikusok mesélnek a kemény és hosszú munkájukról
  • Outfitting the World - a WETA Workshop, a Blizzard és Mayes Rubeo közösen alkották meg a játék ikonikus fegyvereit, páncéljait és kosztümjeit
  • The World of MOCAP - a Motion Capture technológia legújabb fejlesztései segítették a készítők munkáját, hogy az orkok minél élethűbbek legyenek
  • The World of Stunts - természetesen a filmben rengeteg mindent eredeti díszletek előtt vettek fel, főleg a harcjeleneteket, ebben a rövidfilmben betekintést nyerhetünk a kaszkadőrök kiváló munkájába.

Ezenkívül helyet kapott még egy Madame Tussauds' Featurette - a viaszbábuk elkészülése, törölt jelenetek, bakik, az eredettörténet, hogyan jött létre Warcraft masszív rajongótábora, és az ILM rövidfilmje a digitális trükkökről és az arcmimikák reprodukálásáról.

Digital HD-ben már szeptember 17-én megjelenik, 24-én pedig a maradék verzióban is elérhetővé válik, ha minden igaz, akkor a magyar megjelenésre sem kell majd sokat várni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.