Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt a Warcraft filmet!

|

Öt páros mozijegyet sorsolunk ki a Warcraft: A kezdetek premier előtti vetítésére azok között, akik játszanak velünk.

Hirdetés

Duncan Jones (Hold, Forráskód) kis szerencsével hamarosan csodát művelhet a Blizzard Entertainment, a Legendary Pictures és a Universal Pictures támogatásával, ugyanis a filmtörténelemben először elkészítheti az első valóban minőségi játékadaptációt, a Warcraft-univerzumot alapul véve, az orkok és az emberek háborújának bemutatásával.

Hirdetés

A Warcraft: A kezdetek hivatalos története szerint Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk, illetve a további Warcraft-filmek sorsát. 

Hogy sikerül-e a rendezőnek ez a bravúr, azt elsők között tudhatjátok meg, ugyanis kisorsolunk 5 páros belépőt a Warcraft: A kezdetek premier előtti vetítésére, amelyet május 25-én, szerdán este 19:00-kor tartanak a Mammut 1-ben (az 1-es teremben). Ahhoz, hogy te is részt vegyél a sorsoláson és tiéd legyen a páros belépők egyike, nem kell mást tenned, mint írni egy levelet a neveddel a nyeremenyjatek@puliwood.hu e-mail címre, "Warcraft" tárggyal. A válaszokat május 24. délig várjuk.

Ha a jövőben szeretnél elsők között értesülni a nyereményjátékainkról, kövesd a Facebook oldalunkat is. Sok sikert kívánunk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.