Hirdetés

Warcraft: A kezdetek karakterposzterek - Két világ, egy otthon

|

Hirdetés

Magyarul fele olyan jól nem hangzik a posztereken megjelenő marketing szöveg, mint angolul, szóval, ha nálunk is kikerülnek ezek, remélem leveszik, vagy kreatívabbak lesznek a UIP-Duna Filmnél, akiknek köszönhetően nálunk már május 25-én bemutatják a mozikban a Warcraft: A kezdeteket. Kevesebb, mint két hét múlva debütál a film és ennek örömére kaptunk néhány egyenposztert a fontosabb karakterekről, és nagyon úgy néz ki, hogy a vizualitásra és az orkok megvalósítására továbbra sem lesz panasz: [gallery columns="4" ids="85581,85580,85579,85578,85577,85576,85575,85574"] Főszerepben Dominic Cooper, Travis Fimmel, Ben Foster, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Toby Kebbel, Rob Kazinsky, Daniel Wu, Clancy Brown és Paula Patton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.