Hirdetés

Warcraft képek személyesen Duncan Jonestól

|

Hirdetés

A Warcraft egy ideje már befejezte a forgatást, hogy nekilendüljön a hatalmas utómunkának, de ez nem jelenti azt, hogy ne kaphatnánk még pár képet a forgatásról. A rendező, Duncan Jones, végre engedélyt kapott arra, hogy megossza személyes fotóit a munkálatokról. Kifejezetten kiemelte, hogy ezek nem utóforgatásokról vannak, csak eddig nem lehetett színfalak mögötti képet megosztani a nyilvánosságal, sem neki, sem a színészeknek. Az összeset privát Twitter oldalára töltötte fel:  

[gallery size="medium" ids="82591,82592,82593"]   Már kaptunk egy hosszabb előzetest és egy másik TV Spotot, de nemsokára ígértek egy újat, hisz lassan (nagyon lassan) itt a premier, június 10. Itt meséltek a Horda és a Szövetség színészei a filmről, és élményeikről a forgatáson.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.