Hirdetés

Warcraft - Lélegzetelállító az első előzetes

|

Hirdetés

Az ígéreteknek megfelelően befutott az élőszereplős Warcraft-mozifilm első előzetese, amely hűen tükrözi a játékok szellemiségét. Úgy fest, hogy a jövő év a videójáték adaptációkról szól majd (és ha sikeresek lesznek keresztbe is tehetnek az épülő képregényuniverzumoknak), hiszen emellett érkezik még az Angry Birds és az Assassins Creed adaptációja is.  Duncan Jones (Hold, Forráskód) filmje pedig tele van jól ismert, de nem sztárstátuszú színészekkel (pl. Ben Foster, Clamcy Brown, Paula Patton, Toby Kebbell) és előreláthatóan az utóbbi évek fantasyjeivel ellentétben egyik oldal sem csak fekete lesz vagy fehér. A premierig azonban még várnunk kell jövő júniusig. Nektek hogy tetszik? Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=2Rxoz13Bthc Szinkronos:

Warcraft: A kezdetek - előzetesKét világ. Egy haza.Nézd meg a #Warcraft: A kezdetek előzetesének világpremierjét!2016 május 26-tól a mozikban! Szerző: UIP-Duna Film, 2015. november 6.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.