Hirdetés

Warcraft - Tekints bele a film első képkockáiba az elő-előzetesben!

|

Hirdetés

Tegnap a Legendary Pictures és a Universal Pictures bejelentették, hogy a Warcraft film első előzetese most pénteken fog érkezni, de hogy még inkább fokozzák a várakozást most közzétettek egy rövidke teasert, amiben betekinthetünk a legelső képkockákba. A Warcraft a Blizzard Entertainment világszerte ismert videojáték sorozatának hatalmas univerzumát veszi alapul, azzal a szándékkal, hogy a szériához méltó adaptációt tegyen le az asztalra. A filmet Duncan Jones rendezi, főbb szerepekben Dominic Cooper, Travis Fimmel, Ben Foster, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Clancy Brown, Toby Kebbel, Robert Kazinsky, Daniel Wu és Paula Patton. A premier 2016 június 10-re van kitűzve. https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=FA_8TY9Z5Zg

cs0yrn0vaaa-jiw
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.