Hirdetés

Warcraft: A kezdetek - Befutott a nemzetközi előzetes

|

Hirdetés

A Warcraft marketingesei is el szeretnék lőni az egész filmet, mert fontos, hogy ne csak a gamerek üljenek be rá. Ki is dobtak egy újabb előzetest, vagyis inkább egy nemzetközi piacot megcélzó anyagot, amiben emlékeztetnek minket, hogy Warcraft: The Beginning a pontos cím és az IMDB rosszul tudja. (Nálunk is megkapja "A kezdetek" alcímet.) Azért biztosra mennek és inkább csak korábbi képek feljavított verzióját vágják össze kicsit dinamikusabban. Valahogy egy fokkal természetesebb lett a látvány például az orkok megvalósítása esetében: https://www.youtube.com/watch?v=M9Gs_hgDx_I Nálunk már május 26-án nyit a Warcarft: A kezdetek, két héttel az amerikai premier előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.