Hirdetés

Warm Bodies - Poszteren a "zombis Alkonyat"

|

Egyszerűen "zombis Alkonyatként" jellemzik a legtöbben a Warm Bodies című romantikus horrort, melyben egy zombivá vált fiú szeret bele egy élő lányba igazán különös módon.

Hirdetés

A Fifti-fifti és a Majd meghalnak Mandy Lane-ért című filmek készítője, Jonathan Levine ezúttal hasonló koncepcióval dolgozik, mint Stephanie Meyer az Alkonyatnál, csupán vámpír helyett ezúttal egy zombi a főszereplő. Főhősünk ugyanis egy zombivá vált fiú, aki miután megharapott egy srácot, az áldozat emlékeivel együtt érzéseit is átvette, így beleszeretett annak barátnőjébe. Vajon milyen szerelem szővödhet egy élőhalott és egy hús-vér lány között? A főszerepben az X-Men: Az elsőkből megismert Nicholas Hoult, a lányt pedig Teresa Palmer alakítja, de feltűnik még John Malkovich, Rob Corddry és Cory Hardrict is. A film várhatóan 2013. februárjában mutatkozik be a Summit Entertainment kiadásában, akik nem titkoltan az Alkonyat udójaként gondolnak a projektre. A teljes poszter a folytatásban látható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.