Hirdetés

Pletyka: a Warner Bros. le akarja cserélni Ben Afflecket Batman szerepében

|

Lehet, hogy új Batmant kap a DC Bővített Univerzum.

Hirdetés

Tudjuk, hogy rengeteg probléma volt a következő szóló Batman film előkészítése körül. A filmet eredetileg a főszerepet is betöltő Ben Affleck rendezte volna, ám később lemondott a pozícióról és Matt Reeves vette át a helyét. Azóta megtudtuk, hogy Reeves nem igazán rajongott azért a forgatókönyvért, amit Affleck és Geoff Johns közösen dobtak össze és úgy döntött előlről kezdi az egészet. Ennek tetejében a The Hollywood Reporter információi szerint már olyan szinten nincs összhang a Warner Bros. és Affleck között, hogy előbbi még a közeljövőben le szereté cserélni a Batmant alakító színészt.

Hirdetés

A híresztelés meglehetősen kellemetlen időpontban érkezik, hiszen Ben Affleck is jelen lesz a Warner Bros. Comic-Conos paneljénél, ahol az ősszel érkező Igazság Ligáját népszerűsíti majd. Valószínű, hogy lesz olyan riporter vagy esetleg rajongó, aki megérdeklődi az illetékesektől a pletyka valóságalapját, úgyhogy nagyon reméljük, hogy sikerül Affleckből vagy esetleg valamelyik producerből/rendezőből nyilatkozatot kicsikarni.

Ami a színészváltás további okait illeti nem elképzelhetetlen, hogy részben a színész kora miatt vették fontolóra a cserét. Ben Affleck a maga közel 45 évével jelenleg az Igazság Ligája legidősebb tagja és a stúdió terveiben nem csupán több csapatfilm, hanem egy komplett Batman trilógia is szerepel. A pletykában arról is olvashattunk, hogy méltó módon szeretnének elbúcsúzni a színésztől, ami akár a következő Batman filmben úgy is végbe mehet, hogy Bruce Wayne átadja másnak a stafétát. Hogy ez egyben a halálát vagy csak a nyugdíjba vonulását jelenti majd meglátjuk.

Egyelőre nem tudjuk mire vélni ezeket a pletykákat ezért reméljük, hogy a stúdió holnap tartandó prezentációja során tisztázza a helyzetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.