Hirdetés

Kiderült, mely Warner Bros. filmek kerülnek ScreenX vászonra a közeljövőben

|

Ezeket élhetjük át 270 fokos moziélményben.

Hirdetés

Tavaly nyílt meg hazánk legelső ScreenX moziterme, amely technológia a perifériás látásunkon túllépve nemcsak a központi fő vásznat,  hanem az oldalsó falakat is használatba veszi, ezzel gyakorlatilag 270 fokos filmélményt biztosítva a nézőközönség számára. Első körben olyan filmeket élhettünk át ezen a kiterjesztett vásznon, mint például a Meg - Az őscápa, a Bohém rapszódia, illetve az Aquaman, és már azt is tudjuk, hogy a közeljövőben mely címek kerülnek ilyen terjesztésre a Warnertől.

Hirdetés

A megállapodás szerint az első film a Warner/DC páros első idei gyümölcse lesz a módfelett sikeresnek bizonyuló Aquaman után, a Shazam!, amit hazánkban 2019. április 4-én tűznek műsorukra a filmszínházak. Ezt követően A gyászoló asszony átka április 18-án, majd a Godzilla: A szörnyek királya május 30-án mutatkoznak be ebben a formátumban, és amennyiben hihetünk a forrásoknak, még két másik produkciót is bejelentenek majd a következő hetekben a Warner Bros. felhozatalából. 

Ti kipróbáltátok már a ScreenX mozitermet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.