Hirdetés

Mátrix 4, The Flash, Mortal Kombat: új premiert kaptak a Warner közelgő filmjei

|

Az anyagilag finoman szólva is alulteljesítő 2019-es évük után a Warner alaposan rákapcsol a 2020-as évek elején.

Hirdetés

A Warner Bros. nem feltétlenül erre az évükre lesz igazán büszke, noha a milliárd dolláros összbevételt megugró Joker így az év utolsó negyedében megmentette a becsületüket. Ám sem a Pikachu, a detektív, sem a Godzilla: A szörnyek királya, sem az Az: Második fejezet nem váltotta be a hozzájuk fűzött óriási reményeket - az Aranypintyről pedig ne is beszéljünk. A Warner fejesei viszont most felfedték a tervüket az elkövetkező időszakra, úgyhogy lássuk, mikor és miket is tekinthetünk meg a 2020-as évek hajnalán a mozik vásznain.

Hirdetés

Az új Mátrix filmre 2021. május 21-ig kell várnunk, amit az eredeti filmet is megálmodó Wachowski testvérpár egyik fele, Lena rendez majd. Külön poén, hogy ugyanezen a napon érkezik a John Wick 4. része is, úgyhogy Keanu Reeves úgy néz ki végül kénytelen lesz önmagát lenyomni, ha már más nem képes rá.

A DC-s szuperhős fronton végre új dátumot kapott a hányatott sorsú The Flash - A Villám szólófilm. A jelenleg kitűzött időpont 2022. július 1-je, és az Az-t is jegyző Andy Muschietti dirigálhatja. Feltéve, ha ő sem távozik addig a projekt éléről.

DC fronton egyébként a pozitív fogadtatású Shazam folytatása - stílusosan - 2022. április 1-jén lát napvilágot, míg az Aquaman 2. részére 2022. december 16-ig kell várniuk a DC rajongóknak. Előbbi kapcsán érdekesség, hogy 2021. december 22-én (a júniusi The Batman és az augusztusi The Suicide Squad után) kerül mozikba The Rock hosszú évek óta dédelgetett projektje, Black Adam is - avagy a Shazam végén látható hetedik trón örököse. (Nem újdonság, de jövőre pedig a csajoké a terep, hiszen februárban a Ragadozó madarakat, júniusban pedig Wonder Woman-t köszönthetjük először és újra a nagyképernyőkön.)

A horror és verekedős műfaj kedvelői sem fognak unatkozni: a Démonok között 3. felvonása The Devil Made Me Do It alcímmel 2020. szeptember 11-én hozza majd ránk a frászt, a Mortal Kombat filmet pedig előrehozták 2021. január 15-re.

Kevésbé jó hírrel szolgálhatunk azonban az Akira rajongóknak, a film ugyanis hivatalosan is lekerült a Warner naptáráról. Eredetileg Taika Waititi rendezte volna ezt az anime adaptációt, ám végül ő a Thor 4. részének élén kötött ki.

Mindezeken felül három, egyelőre ismeretlen film is lefoglalt időpontot kapott (2020. október 16., 2021. március 5 és 2021. január 29.), de egyelőre ezeket a projekteket homály fedi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.