Hirdetés

Warrior - Tom Hardy püföl, csépel

|

Bár kicsivel több, mint egy éve kiszivárgott az első kép a Tom Hardy bokszolási tehetségét firtató Warrior-ról, személy szerint nem volt még értekezésünk bemutatni. Mostanáig!

Hirdetés

A Warrior egy tehetséges fiatalember, Gavin O Connor rendezésében készülget, Tom Hardy főszereplésével, aki egy a szülővárosába visszatérő ex-tengerész katonát alakít. Megpróbálja rendbe rakni életét a családdal, miközben arra készül, hogy ringbe lép egy MMA bajnokságon. Hardy mellett a stáb tagjává avanzsált Nick Nolte, Noah Emmerich (Truman show), Joel Edgerton (Füstölgő ászok) és Jennier Morrison (Doktor House) is. A várható premier szeptember 9.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.