Hirdetés

Watch Dogs filmet tervez a Ubisoft?

|

Éppen pár napja bukkant fel a hír, miszerint alakul a Splinter Cell film megvalósítása, ám a Ubisoft Motion Pictures háza tájáról újabb játék tervezetéről szivárogtattak pletykákat.

Hirdetés

A stúdió nem titkoltan azért hozta létre a játékaik vászonra történő adaptálásával foglalkozó filmes részlegét (Ubisoft Motion Pictures), hogy a legnagyobb címeiket a mozikban is bemutathassák. A Splinter Cell, Assassins Creed és Ghost Recon sorozatok adaptációi már a megvalósítás útjára léptek, ám a stúdió nem éri be ennyivel, és a szóbeszéd szerint az idei E3 rendezvényen bemutatott Watch Dogs játék is megkapja a maga feldolgozását - legalábbis erre utalnak a nemrégiben bejegyeztetett domain címek, mint például a WatchDogsmovie.com, a WatchDogsthemovie.com, a Watch-Dogsmovie.com és a Watch-Dogsthemovie.com. A játékról bemutatkozó előzetesét megtekinthetitek a továbbiakban, a kérdés pedig adott: szívesen látnátok belőle filmet?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.