Hirdetés

All The Way trailer – Bryan Cranston Amerika elnöke

|

Hirdetés

Bryan Cranston a Breaking Badben alakított szerepéért, azaz Walter White-ért minden díjat megnyert, amit sorozatok révén meg lehet, így nem csoda, hogy újabban Cranston filmek terén is hasonló babérokra akar törni. Idén már jelölték is Oscarra a Trumbóban nyújtott alakításáért, de még 2016-ban egy másik film, az All The Way is egy újabb szeletet fog bemutatni az amerikai történelemből az ő főszereplésével. A pikantéria az egészben, hogy az azonos című színházi drámában is Cranston alakította a főhőst, nevezetesen Lyndon B. Johnsont, akit Kennedy meggyilkolását követően neveztek ki ideiglenes elnöknek, majd az 1964-es választások során, Kennedy hivatali éveit kitöltve, fölényesen újraválasztották. A színdarabért Cranstont Tony-díjjal jutalmazták, és a film előzetese alapján kétség sem fér hozzá, hogy egy újabb Emmy- és Oscar-jelölés a minimum Cranston számára. https://www.youtube.com/watch?v=gPvUOtxdFQM Növeli Cranston esélyeit, hogy az All The Way-t is az a Jay Roach fogja rendezni, aki a Trumbo alatt is dirigálta már az egykori Heisenberget. Mellettük még feltűnik Anthony Mackie Martin Luther King szerepében, Melissa Leo, Bradley Whitford és Stephen Root is. A film az HBO gondozásában fog elkészülni. Titeket felcsigázott a trailer?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.