Hirdetés

Wes Craven elkészítené a Sikoly 5-öt

|

A Sikoly sorozat kiötlője, Wes Craven tudná még folytatni a negyedik részt, hiszen rengeteg elvarratlan szállal zárult a film és akad közöttük ígéretesek is a jövőre nézve.

Hirdetés

Wes Craven elmondása szerint szívesen folytatná a közeljövőben a sorozatot az ötödik résszel, még annak ellenére is, hogy a Sikoly 4 harmatosan teljesített a kasszáknál és a kritikusoknál is. A rendező nagy esélyt lát a folytatásra, ha megfelelő szkriptet kap és tetszik neki a dolog, nem mond ellent a felkérésnek semmi pénzért sem. Craven egyébként nem véletlenül hagyott annyi dolgot nyitva a negyedik rész végén, szeretné, ha a nézők törnék rajta a fejüket: vajon hogyan és melyik szálon folytatják a sztorit? A Sikoly 4 egyébként Kevin Williamson forgatókönyvíró tervei szerint egy új trilógia kezdete lett volna, ha megfelelő összegű bevételre tesznek szert általa - nos, a 40 milliós büdzsével rendelkező projekt 97-ig húzta, ami talán elég lesz egy következő forgatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.