Hirdetés

Wesley Snipes beszélt a Penge 4-ről

|

Hirdetés

Nagyban dübörög a Comic-Con, melyen a legnagyobb országos tv csatornák is tiszteletüket teszik. Az NBC új sorozata, a The Player promózása közben (melynek főszereplője Wesley Snipes lesz), a rajongók kiváncsiak voltak arra is, van-e rá esély, hogy magára ölti újra az ikonikus vámpírvadász, Penge szerepét. A film forgalmazási jogait több mint egy éve kapta vissza a Marvel a New Line Cinema-tól. Ezután indultak meg a pletykák és a találgatások, hogy vajon visszatér-e Wesley Snipes is, aki 3 film erejéig harcolhatott a vámpírok ellen. A színész nyitott a visszatérésre, a Deadline-nak adott interjúban azt mondta:

„A projektet a Marvel felügyeli, akikkel már lebonyolítottunk egy eredményes és nagyszerű beszélgetést is, mely alatt több dolgot is megvitattunk. Jelenleg nem tudom, hogy az ütemtervekkel hogy állnak, még nincs eldöntve semmi. De úgy érzem, még mindig a levegőben van egy új film elkészítése. Mindig is a rajongója voltam ezeknek az adaptációknak, és újra tagja szeretnék lenni ennek a nagy családnak. De ha mégsem kezdenek semmit Pengével, akkor megpróbálkozhatunk valami mással is. Van néhány másik karakter és elképzelés is, amikhez nagy reményt fűznek, és remélik, hogy sikeres is lesz.”
Sokan azt is spekulálják, hogy a félig vámpír-félig ember Penge nem egy saját filmben fog visszatérni, hanem megjelenhet kisebb-nagyobb szerepben (úgy, mint Megtorló, akit Jon Bernthal fog alakítani a Marvel’s Daredevil 2. évadában), esetleg egy cameo erejéig egy másik Netflixes Marvel sorozatban, mint pl. az idén érkező Marvels A.K.A. Jessica Jones-ban, a Marvels Iron Fist-ben vagy a Marvels Luke Cage-ben. Jelenleg nehéz megmondani, melyikre van nagyobb esély, mindenesetre bizakodunk, hogy újra képernyőn láthassuk a vámpírvadászt. Ti örülnétek, ha Wesley Snipes visszatérne Penge szerepébe, vagy inkább egy új történetet látnátok szívesen új színésszel?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.