Hirdetés

Wesley Snipes szerint már csak a Marvelen múlik a Penge 4 sorsa

|

Wesley Snipes arról számolt be, hogy részéről jöhet a Penge 4, már csak a Marvelnek kellene lépnie.

Hirdetés

Manapság a Marvel szó kapcsán elsősorban a 2008-ban elindult Filmes Univerzum jut az eszünkbe, de végső esetben is legfeljebb az X-Men mozikra gondolunk. Viszont valamivel a mutánsok és még az első Pókember film előtt, volt egy képregényadaptáció, ami hamarosan talán visszatérhet.

Hirdetés

Természetesen nem másról, mint a Pengéről van szó, amelynek negyedik részét már évek óta követelik a rajongók. A címszereplőt alakító Wesley Snipes nem egyszer kijelentette, hogy szívesen visszatérne a szerepben, most pedig újfent arról csiripelt, hogy ő bizony készen áll, csak a Marvelnek kellene lépnie.

"Mindig van lehetőség egy újabb PENGE filmre. Már élesítem a fogaimat. A labda a Marvel térfelén van."


A stúdió néhány éve visszaszerezte a karakter jogait, így előbb-utóbb biztosan előveszik a tarsolyukból, a kérdés csak az, hogy milyen formában? Hallottunk már olyan pletykákat, hogy akadna hely neki a filmekben, ám egy ennél valószínűbb spekuláció szerint Penge a Netflixen folytathatná útját, ahol már amúgy is több sötétebb tónusú Marvel sorozat található. Ez a teória hamarosan akár a gyakorlatban is beigazolódhat, hiszen nem túl régen olyan híreszteléseket hallottunk, amelyek szerint a streaming szolgáltató még több képregényadaptációnak adna otthon a jövőben, köztük a Szellemlovasnak (Ghost Rider), Holdlovagnak (Moon Knight) és Pengének (Blade) is.

Amennyiben elkészül az új Penge film vagy sorozat, ti ismét Snipesot látnátok szívesen a szerepben, vagy inkább egy másik színészt választanátok, ha tehetitek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.