Hirdetés

Wesley Snipes szerint nem probléma, ha az új Penge családbarátabb lesz a korábbi részeknél

|

A színész szerint nem a káromkodásokon és a vérfürdőn múlik a júliustól forgó MCU-reboot sikere.

Hirdetés

A Marvel rajongóit anno hallatlanul felpaprikázta a kósza pletyka, hogy a Deadpool harmadik része a korábbinál jóval alacsonyabb korhatár-besorolást fog kapni - ez azonban mint kiderült, vaklármának bizonyult. De azt egyre többen tényként könyvelik el, hogy a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali által megformált Penge MCU-beli kalandjait bemutató alkotás készítői a PG-13-as osztályzat elérésére törekednek.

Hirdetés

Vagyis minimum sanszos, hogy a reboot messze nem lesz olyan véres-beles, mint az eredeti trilógia felvonásai, és ez sokakat elkeserített. Hiszen egy vámpírvadász hányattatásairól szóló műnek illene sokkolóbbnak és vulgárisabbnak lennie a Kaliforniai álomnál vagy az Idétlen időkignél. A karakter eljátszásával világhírre szert tevő Wesley Snipes viszont nem teljesen osztja ezt a vélekedést.

"Úgy gondolom, hogy az ilyen típusú történetekben számos párbeszéd-típus és helyzet előfordulhat. Felnőtteknek és fiatal felnőtteknek való egyaránt. Nem is tudom, úgy tűnik, hogy az R-es és a PG-13-as besorolás mostanában összemosódik, mert úgy tűnik, hogy most a 13 évesek színesebb szókinccsel rendelkeznek, mint a felnőttek. Addig nincs gond, ameddig a megcélzott stílus hűen és organikusan illeszkedik az adott világhoz és a cselekményhez Ha következetesen használják, akkor szerintem rendben van a PG-13-as besorolás."

Persze azt, hogy tényleg egy jóval könnyedebb irányt vesz-e majd a film a megszokottnál, hamarosan meg fogjuk tudni. Kevin Fiege ugyanis azt nyilatkozta, hogy:

"Azt hiszem, már eddig is sok, számomra legalábbis nyilvánvaló nyom jelent meg arra vonatkozóan, hogy hová vezet ez az egész saga. De az elkövetkező hónapokban kicsit direktebbek leszünk ezzel kapcsolatban, és ki fogunk dolgozni egy tervet, hogy a nagyobb képre kíváncsi közösség egy kicsit jobban láthassa, hogy mire is készülünk."

Ebből adódóan esélyes, hogy a nem is olyan távoli jövőben fontos információk derülnek majd ki az MCU jövőjéről, és remélhetőleg arról is, hogy mi lesz Penge sorsa.

Ti mit szóltok a PG-13-as Pengéhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.