Hirdetés

Western mini-sorozatot készíthet Tarantino

|

Hirdetés

Quentin Tarantino még a 90-es években vette meg a jogokat Elmore Leonard négy könyvének megfilmesítésére. Egyikük a Rum Punch  című regény volt, amelynek filmváltozatát mindannyian Jackie Brown-ként ismerjük. Hamarosan Leonard újabb könyve számára érkezhet el az idő, hogy sok-sok év várakozás után Tarantino végre adaptálja.

forty lashes

A Forty Lashes Less One című western-regényt Elmore Leonard még 1972-ben jelentette meg. Tarantino egy interjúban beszélt arról, hogy ennek a könyvnek a mini-sorozattá alakítása lehet a következő projektje.
Mindig eltart egy ideig, mielőtt kigondolom a jövőt. Mint mondtam, megvettem ennek a könyvnek a jogait, már egy jó ideje szeretném adaptálni, és most lehet, hogy ennek is eljött az ideje. Ez a Forty Lashes Less One,  Elmore Leonardtól, és ez lehet majd a harmadik westernem. Leginkább a televízióban gondolkodok, egy négy vagy hat órás minisorozatban.
A történet főszereplői Harold Jackson és Raymond San Carlos, egy fekete férfi és egy apacs félvér, akik életfogytiglan büntetésüket töltik a Yuma Börtönben. Mindkettőjüket gyilkosságvádja miatt csukták le és mindkettőjükre különösen nyomorúságos sors vár a kegyetlen börtönben, egy olyan korban, ahol már eleve a bőrszínük miatt is bűnösnek számítanak. Azonban hamarosan felcsillan a remény a szabadulásra - nem kell ezért mást tenniük, mint levadászni Arizona öt legveszélyesebb bűnözőjét...
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.