Hirdetés

Az eddigieknél kevesebb epizóddal érkezik a Westworld harmadik évada

|

Ezúttal hamarabb ér majd véget a szilaj gyönyör.

Hirdetés

Noha a Jonathan Nolan és Lisa Joy által jegyzett Westworld jövőre érkező harmadik évadával kapcsolatban már egész sok mindent megtudtunk az utóbbi hónapok során, többek közt azt is, hogy hatalmas változásokra érdemes számítani a történetvezetés terén, a pontos bemutatódátumról vagy a legújabb etap epizódszámáról egészen mostanáig nem igazán esett szó. 

Hirdetés

Sajnálatos módon előbbivel kapcsolatban még mindig a sötétben vagyunk kénytelenek tapogatózni, viszont az utóbbi úgy fest, hogy az eddig megszokott tízrészes felállással szemben mindössze nyolc részt fog tartalmazni - értesült a The Wrap. A némileg rövidebb évad első látásra nem is tűnik feltétlen ördögtől való ötletnek, hiszen a második felvonásban jó néhány olyan pillanat volt, amelyek egyébként nyugodtan végezhették volna a vágószoba padlóján, így megkímélve a nézőket az amúgy sehova sem vezető történetszálaktól. Hogy a kevesebb epizódszám a Trónok harca utolsó két évadjához hasonlóan itt is a megszokottnál hosszabb játékidejű részeket jelent-e, arról nem szólt a fáma, mindenesetre a Westworldtől egyáltalán nem lenne szokatlan ez a megoldás, elvégre az első és a második etap fináléja is közel kilencven percen keresztül próbálta megválaszolni az addig felmerült kérdéseinket. 

A Westworld harmadik évada valamikor 2020-ban érkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.