Hirdetés

Westworld - Rövid teaser, erős hangulat

|

Hirdetés

Az elmúlt pár hétben folyamatosan csöpögtettek némi információt a Michael Crichton 73-as techno-thrillerén alapuló Westworld-ről. Megtudhattuk, hogy mi a különbség a Jurassic World és a Westworld között, de most már végre mozgásban is láthatjuk az HBO berkeiben készülő projektet. Az első előzetes nem került nagyobb nyilvánosság elé, csak a Comic-Con CBS paneljén résztvevők láthatták Jonathan Nolan jóvoltából, tehát már ideje volt, hogy valamit adjanak nekünk is. A sorozat filmes elődjéhez hasonlóan egy csapat androidról szól, akik öntudatra ébrednek és garázdálkodni kezdenek egy csúcstechnológiával felszerelt western témájú parkban. A félpercnyi anyagból sok következtetést nem lehet levonni, de tökéletesen bemutatja, hogy mire is számíthatunk az HBO nagy valószínűséggel új sikersorozatától. A gyors vágások közepette szemügyre vehetjük az impozáns színészgárdát is, amely a következő nevekből tevődik össze: Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Jeffrey Wright, Thandie Newton, James Marsden és Evan Rachel Wood. Úgy tűnik az HBO nagyot akar robbantani jövőre, hiszen a Westworld mellett érkezik Martin Scorsese új sorozata, a Vinyl és talán még David Fincher is összehozza nekünk a Video Synchronicity-t, ha már az Utopia ment a levesbe. https://www.youtube.com/watch?v=OM8HNuRLIBI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.