Hirdetés

Rengeteg információ érkezett a Marvel alternatív világokban játszódó animációs sorozatáról

|

Mi lenne, ha a jól ismert Marvel filmek története egy ponton teljesen a feje tetejére állt volna? A Marvel Studios animációs sorozata erre a kérdésre igyekszik majd választ adni.

Hirdetés

A Marvel Studios egyik legérdekesebb tévésorozatos projektje minden kétséget kizáróan a What if...?, vagyis a Mi lett volna, ha? címet viselő animációs sorozat, ahol a jól ismert Marvel-szuperhősök egy-egy alternatív világbéli változatai kapják a főszerepeket. A jelenleg is zajló D23-as Disney expón temérdek információt kaptunk a multiverzumba invitáló szériáról, amely bizony tartogat majd néhány igazán meghökkentő meglepetést a legnagyobb rajongók számára is.

Hirdetés

Első körben Kevin Feige megerősítette, hogy a sorozat 23 epizódot fog tartalmazni, vagyis minden rész a Marvel eddig napvilágot látott egyik filmjének a már megismert történetét fogja alaposan a feje tetejére állítani. A széria animációs stílusa első ránézésre némileg ad egyfajta pixaros beütést, de felfedezhetünk benne nem kevés inspirációt a Pókember: Irány a Pókverzumban látott képregényes stílusból is. 

Feige elmondta, hogy a What If...?-ben felbukkanó szereplőket egytől egyig a Marvel Filmes Univerzumban játszó megfelelőik fogják megszólaltatni, így többek között Peggy Carternek továbbra is Hayley Atwell, Lokinak Tom Hiddleston, Buckynak pedig ismét Sebastian Stan fogja kölcsönözni az orgánumát. Rajtuk kívül pedig még egy egész csokornyi MFU színész áll majd a mikrofon mögé, a teljesség igénye nélkül Michael B. Jordan (Erik Stevens/Koncoló), Josh Brolin (Thanos), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Chadwick Boseman (Fekete Párduc), Karen Gillan (Nebula), Jeremy Renner (Sólyomszem), Paul Rudd (Hangya), Michael Douglas (Hank Pym), Taika Waititi (Korg), Toby Jones (Arnim Zola), Jeff Goldblum (A Nagymester), valamint Michael Rooker Yondu szerepében. 

A prezentáció során a jelenlévő közönség négy epizódból kapott rövidebb ízelítőt, pontosabban négy már jól ismert jelenet alternatív verzióit vehették szemügyre. Az egyikben Steve Rogers helyett Peggy Carter kapja meg a szuperkatona szérumot, így válik Peggy a későbbiekben Britannia kapitánnyá. Egy másik bejátszásban Bucky Barnes egy mozgó vonaton harcolt, míg egyszer csak Amerika Kapitány alakja bukkant fel - azonban hamar kiderült, hogy ez a Kapitány valójában egy zombi. A következőben Űrlord a Moragen próbálja megszerezni az ott található Végtelen Követ, viszont itt is hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez az Űrlord nem a már jól ismert csibész, ugyanis a sisak alatt egy egyelőre ismeretlen fekete fickó lapult.  

A sorozat egyes epizódjait a Jeffrey Wright által megszólaltatott Szemlélő fogja összekötni, aki a kötelező narráció mellett, minden történet elején elmeséli majd, hogy az idő, mint olyan jóval több lehetőséget tartogat, mint ahogy azt valaha is képzelni mertük volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.