Hirdetés

Whedon megerősítette, hogy Coulson visszatér a halálból a S.H.I.E.L.D. sorozatba

|

A Bosszúállók óta sokan, sokszor spekuláltunk,hogy mi történt igazából Coulsonnal.

Hirdetés

Amióta bejelentették, hogy benne lesz a SHIELD sorozatban, sokat mondtuk, hogy az élethű mása, egy klón vagy egy Skrull alakváltó is lehet és a sorozatba csak flashbackként fogjuk viszontlátni. De vége a spekulációnak, Joss Whedon azt mondta, hogy Coulson valójában visszatér a halálból. Most, hogy megállapítást nyert, hogy Coulson tényleg meghalt a Bosszúállókban és Fury mégsem hazudott a többi Bosszúállónak, a kérdés az, hogy pontosan mi lesz az oka, mi lesz a magyarázata, hogy valaki egyáltalán vissza tud/vissza fog térni a HALÁLból... Szerintetek? A sorozat 1-1 része állítólag 60 perces lesz (bár nem erősítette még meg senki sem), a megjelenés valamikor ősszel. A szereplők: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton lesz, a bemutató részt Joss Whedon rendezte valamint Maurissa Tancharoen és Jed Whedon írta.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.