Hirdetés

Whishaw váltja Firth-t a mackó szerepében

|

Ritkán szoktak az utolsó pillanatban szinkronszerepen változtatni, de most a Paddington esetében ez történt.

Hirdetés

A téli szezon egyik sikervárományos családi filmje, a Paddington szinkronjában ugyanis változás állt be. Firth még júniusban hagyta el a fedélzetet, miután a producer, David Heyman-nel (Harry Potter-filmek, Gravitáció) arra a megállapodásra jutottak, hogy nem találták el a főszereplő mackónak megfelelő hangtónust - ez megmagyarázná, hogy eddig miért nem hallottuk egy előzetesben sem megszólalni a britek körében népszerű figurát. Most azonban sikerült megtalálni a megfelelő helyettest, méghozzá a még mindig szemtelenül fiatal és főleg tehetséges Ben Whishaw személyében, akit a közönség leginkább a Parfüm - Egy gyilkos története Jean-Baptiste Grenouille-ként, valamint a Skyfall Q-jaként ismerhet. A filmben továbbá olyan brit nagyágyúk bukkannak fel, mint Julie Walters, Jim Broadbent, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, valamint feltűnik az újdonsült Doktor, Peter Capaldi mellett Nicole Kidman is. A film az Egyesült Királyságban November 28.-án mutatkozik be.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.