Hirdetés

Whiskey Tango Foxtrot – Íme az első képek!

|

Hirdetés

A Paramount Pictures közzétette az első képeket a Whiskey Tango Foxtrot című háborús szatíráról, amelyben mindannyiunk kedvenc Zsákos Bilbója, Martin Freeman és a komika Tina Fey játssza a főszerepeket.

9581417

A forgatókönyvet Kim Baker újságíró The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan című könyve alapján írta Robert Carlock (A stúdió). A rendezők Glenn Ficarra és John Requa, akik már többször is dolgoztak együtt (Őrült, dilis, szerelem., Focus: A látszat csal). A film fekete humorral tűzelve mutatja majd be Baker tapasztalatait arról, hogyan ásta bele magát nőként az afganisztáni és a pakisztáni háború részleteibe. A Whiskey Tango Foxtrot-ban feltűnik még Alfred Molina (Pókember 2), Nicholas Braun (Egy különc srác feljegyzései), Christopher Abbott (Csajok), Sheila Vand (Az Argo-akció), Stephen Peacocke (Herkules), Evan Jonigkeit (X-Men: Az eljövendő múlt napjai) és Billy Bob Thornton (Fargo). [gallery ids="73485,73486,73487"]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.