Hirdetés

White House Down - Bemutatkozik Jamie Foxx, az elnök

|

Roland Emmerich, a katasztrófafilmek nagymestere jegyzi a White House Down című akciófilmet, amelyben ezúttal nem a világot vagy Amerikát, hanem a Fehér Házat amortizálják le.

Hirdetés

A 2013. június 28-ra datált White House Down sztorijában nem kisebb helyre törnek be a terroristák, mint a Fehér Házba és megpróbálják az elnököt (Jamie Foxx) elrabolni. Channing Tatum az ország első számú emberének védelmére felesküdött titkosszolgálat vezetőjét alakítja, aki megakadályozza a terroristákat akciójukban. Annyi bizonyos, hogy Emmerich rendezőt ismerve a film végére semmi nem marad majd a Fehér Házból, de ez nem is baj. A legelső forgatási fotón nem mást láthatunk, mint (balról jobbra felsorolva) a rendezőt, középen Jamie Foxx színészt, aki az elnököt alakítja, a szélén pedig James Vanderbilt forgatókönyvíró feszít mosolyogva. Foxx-on kívül egyébként feltűnik még a filmben Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, James Woods és Richard Jenkins is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.