Hirdetés

White House Down - Roland Emmerich újabb katasztrófafilmje

|

Persze ne tessék 2012, vagy Holnapután szerű, gigászi katasztrófát várni, a rendező inkább a mindenki által ismert Fehér Házat amortizálja le - vélhetően a sárga földig.

Hirdetés

Olyan filmekkel a háta mögött, mint A függetlenség napja, a Holnapután, a Godzilla és a 2012 egyértelmű volt a Sony számára, hogy Roland Emmerich a megfelelő választás, ha valóban ütös katasztrófát szeretnének látni. A cég nemrég megvásárolta James Vanderbilt (Zodiákus, A csodálatos Pókember) legújabb forgatókönyvét, a White House Down-t, melyben - a nevéből adódóan - a Fehér Házat terroristák szállják meg és a rendező természetét ismerve addig amortizálják, míg írmagja sem marad. A Sony egyébként három millió dollárt költött a szkriptre és a film stlíusát úgy tudnák leginkább elképzelni, mint a Die Hard és az Elnök különgépe keverékét. Várjuk a további részleteket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.