Hirdetés

Előzetesen a White Rabbit Project

|

Ha hiányzik a MythBusters akkor ez a sorozat kárpótolhat.

Hirdetés

A Netflix közzétette a White Rabbit Project előzetesét, ami egy tudományos sorozat lesz egyenesen a MythBusters (Állítólag) producereitől, ami december 9-től lesz elérhető a streaming szolgáltató kínálatában.

Hirdetés

A mítoszirtók B-csapata, azaz Kari Byron, Tory Belleci és Grant Imahara újra összeállnak, hogy kivizsgálják a popkultúra, a történelem és a tudományok furcsa és csodálatos misztériumait. Az epizódok során többek között olyan témákat vesznek elő, mint börtön szökések, szupererős technológiák, rablások és elképesztő világháborús fegyverek. A műsorvezetők részről-részre kísérleteket végeznek, valamint különböző szerkezeteket építenek és tesztelnek, annak érdekében, hogy felfedjék az igazságot a különös események mögött.

A ti Netflixeteken fog pörögni a White Rabbit Project december 9-én?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.