Hirdetés

Whoopi Goldberg benne lesz az Apáca show rebootjában

|

A Disney újra feldolgozza az Apáca Showt és a korábbi filmek főszereplőjét sem hagyja ki belőle.

Hirdetés

A Good Morning Britainnek adott interjút az Oscar-díjas Whoopi Goldberg, akinek nagysikerű musiceljét, az Apáca show-t veszi most újra elő a Disney. 

Hirdetés

A színésznő elárulta, hogy ugyan benne lesz az új filmben, de az nem az eredeti két rész folytatása lesz.

"A Disneynél úgy döntöttek, hogy más irányba indulnak el az Apáca show-val. Úgyhogy ez nem az Apáca Show 3 lesz, hanem egy teljesen új Apáca show. Én majd átsétálok a képen az egyik jelenetben és azt hiszem ennyi lesz a szerepem benne."

Goldberget látszólag nem ragadta túlságosan magával a Disney új iránya, ami valahol érthető is, hiszen az általa megálmodott folytatás helyett valami teljesen mást kapunk. Nem vagyunk meggyőződve arról, hogy az eredeti filmek kedvelőit így könnyű lesz a mozikba csábítani, de a Disney ezt az utat választotta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.