Hirdetés

Why Him? - Bryan Cranstonnal és James Francoval az élen

|

Hirdetés

A televízió történetének kedvenc kémiatanára, Bryan Cranston csatlakozik James Francohoz a 20th Century Fox új vígjátékában, a Why Him?-ben. Utóbbi már februárban aláírt a filmre, melynek producerei Ben Stiller és Shawn Levy lesznek. Ha minden igaz, a forgatás jövő februárban kezdődik. A történet középpontjában egy apa (Bryan Cranston) áll, aki elhatározza, hogy családjával meglátogatják az egyetemen tartózkodó lányát a vakációs szezonban, és nagyon megfog lepődni annak új fiúja (James Franco) láttán, aki nem mellesleg egy milliárdos. Szépen lassan egyre több konfliktus alakul ki a két férfi között, ami végül irányíthatatlanná válik. John Hamburg fog ülni a rendezői székben, aki leginkább a Ben Stiller művek alkotói munkájában jeleskedett eddig. Ő írta az Apádra ütök mind a három részét, a Zoolandert, és a Derült égből Pollyt. Utóbbit rendezte is. A két színésznek egyébként nem ez lesz az első közös produkciója, ugyanis mindketten szerepelnek majd Franco következő rendezői próbálkozásában, az In Dubious Battle-ben, ami eddig egy ígéretes sztárgárdával rendelkezik: Robert Duvall, Vincent ODonofrio, Zach Braff, Selena Gomez és Ed Harris is feltűnik majd benne. Sajnos még nem tudjuk, hogy ez mikorra várható, de a munkálatai már elkezdődtek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.