Hirdetés

Wild Side - Megvannak a szereplők

|

Nem én vagyok az egyetlen személy, aki Nicholas Cage neve hallatán arra asszociál, hogy ismét kapunk egy összecsapott, pocsék filmet. Bár tudjuk van kiút a gödörből, én nem merek hinni abban, hogy ez a film lenne számára az áttörés.

Hirdetés

Természetesen nem csak Mr. Cage lesz nagyobb név a filmben. Itt lesz velünk még Juno Temple, aki a Vágy és vezeklésből lehet ismerős, de szerepelni fog még idén a A sötét lovag: Felemelkedés-ben is. Ne felejtkezzünk el a harmadik fő karakterről, akit a Jackass kitalálója és főszereplője, Johnny Knoxville visz majd vászonra. A filmet Jesse Baget (Breathless) rendezi majd, és ötletesen "Road Trip Action Movie"-ként emlegeti, ami szabad fordításban annyit jelent, hogy kapunk egy üldözős, száguldozós akció mozit. A történet egyszerű, mint egy vasgolyó: Egy szépségkirálynő (Juno Temple) meglép pár darab gyémánttal, és ezért egy Odin nevű könyörtelen gyilkos (Nicholas Cage) üldözőbe veszi. El kell érnie New Orleans-ba, és ehhez arra van szüksége, hogy kikerülje a helyi rendfenntartó szervet és egy riportert (Johnny Knoxville). A filmet Louisiana-ban kezdik nemsokára forgatni és 2013-ra datálják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.