Hirdetés

Will Smith elárulta, melyiket tartja a legrosszabb filmjének

|

Na, vajon eltaláljátok?

Hirdetés

Amilyen bőszen és szorgalmasan vállalta filmszerepeit Will Smith, olyannyira nagy az esélye annak, hogy bizony becsúszik egy-egy olyan alkotás, amelyre annyira nem büszke. Ez így van rendjén, nincsen benne semmi szégyen. Van, hogy az ember rosszul dönt és a csillagok egyáltalán nem úgy állnak, ahogyan azt szerettük volna. 

Hirdetés

Egy a GQ számára készült "interjúban", melynek lényege az volt, hogy emberünk Will Smith felment szépen az internetre és különböző fórumokon, közösségi oldalakon válaszolgatott a vele kapcsolatos kérdésekre. A tizenegy perces videóban a színész jókedvűen üti a klaviatúrát és adja a válaszokat olyanokra, mint, "Hogyhogy a legtöbb Will Smith-film egyre aktuálisabb lesz idővel?" (itt nyilvánvalóan a Legenda vagyokra, az Én, a robotra, valamint a Közellenségre gondol az illető - utóbbit fel is hozza Smith példaként), vagy éppen arra, hogy mit szól Jaden Smith stílusához? Ezeken túl egy olyan kérdés is "elhangzott", amely Will Smith legrosszabb filmjére kérdezett rá. A színész pedig erre az 1999-es megjelenésű Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat című alkotását mondta (míg legjobbként a Men in Blacket, valamint A boldogság nyomábant jelölte meg - más és más okokból kifolyólag).

A Wild Wild West egy tüske az oldalamban. Látni magamat csajként...Nem igazán tetszett.

Ha nem is ezzel a konkrét kijelentéssel, de azzal, hogy nem tartozik a legfényesebb filmjei közé, mind a kritikusok, mind pedig a rajongók egyetérthetnek vele. A Barry Sonnenfeld által rendezett film finoman szólva nem kapott jó kritikákat és az sem tett jót neki, hogy a bevételét sem nagyon tudta visszahozni (ami viszont akkori mércével nézve pofátlanul nagy volt: 170 millió dollár). Persze, hogy ez lenne a legrosszabb alkotása, lehet vitatkozni, hiszen olyanok is akadnak a repertoárban, mint A Föld után (amelyben fiával, Jaden Smith-szel játszott együtt), de vélhetően ugyanúgy megfeledkezett arról a filmről, mint mindenki más. Mindenesetre a Rotten Tomatoes oldala szerint Shyamalan filmje a legrosszabb a filmográfiából a maga 11%-os összesítésével. 

A Wild Wild West egyébként amúgy is egy elég szerencsétlen hibridnek készült, hiszen a western műfaját ötvözte steampunk elemekkel, melyet végül nyakon öntött egy kis havermozival. Az pedig nagyon érzékeny terület, ha a westernnel próbálnak kísérletezni, hiszen láttuk mi lett például a Blueberry című képregényadaptációval, ahol szürrealizmusba oltották a dolgokat, vagy éppen a Jonah Hex-szel, melyben természetfeletti elemekkel próbálták házasítani a műfajt. Mindketten sikertelenül és otrombán tudták csak abszolválni a feladatukat, a nézők pedig még csak kíváncsiak sem voltak rá. A Wild Wild West esetében pedig még egy óriási robotpók, valamint egy csinos Salma Hayek is volt, ami esetleg javíthatott volna az esélyeken. Nem jött össze. És még Smith sem gondol vissza rá jó szívvel. A teljes videót egyébként alább tudjátok megtekinteni:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.