Hirdetés

Élőszereplős Dumbo filmben kaphat szerepet Will Smith

|

Tim Burton Disney filmjéhez nézték ki Will Smith-et.

Hirdetés

Will Smith ismét egy tőle szokatlan szerepbe nyúlhat bele. Miután tavaly bemutatkozott Deadshotként az Öngyilkos osztagban, és főszereplő volt a kritikusok által lehúzott Váratlan szépségben, most egy élőszereplős Diseny filmben bizonyíthat.

Hirdetés

A Variety információi szerint a színész Tim Burton Dumbo filmje körül szaglászik, aminek forgatókönyvét Ehren Kruger, a Transformers: A kihalás kora írója készítette. Burton már néhány éve készen áll arra, hogy elkészítse a filmet, de a stúdiónak kellett még pár sikeres próbálkozás az élőszereplős ligában ahhoz, hogy rámondják az áment. Most, hogy a Hamupipőkét és A dzsungel könyvét is kajálták a nézők, valamint az Emma Watson főszereplésével érkező A szépség és a szörnyeteg is hatalmas szenzációnak ígérkezik, a Disney mindent megtesz azért, hogy a Dumbo is szélsebesen elinduljon az adaptálás mezején.

Az egyetlen dolog, ami jelenleg visszatartja Smith-et, hogy aláírjon a szerepre az az időpontok ütközése. A Dumbo ugyanis akkor forogna, amikor a Bad Boys 3 munkálatait is megkezdenék. Ha Smith úgy dönt, hogy szerepet vállal a Dumbo-ban, akkor biztosan tovább kell csúsztatni a Bad Boys folytatását, legrosszabb esetben pedig talán el sem készül a már évek óta levegőben lógó projekt.

Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből, de olyan tervezett adaptációkkal, mint a Mulan, Az oroszlán király és az Aladdin, azt hiszem a Dumbo még bőven várhatna magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.