Hirdetés

Will Smith nem tér vissza A függetlenség napja 2-ben

|

A 20th Century Fox már kitűzte A függetlenség napja folytatásának bemutatóját 2015 július 3-ra, arról azonban eddig nem kaptunk hivatalos információt, hogy Will Smith visszatér-e, mostanáig.

Hirdetés

Roland Emmerich rendező Az elnök végveszélyben című filmjét promótálja éppen, és közben elárulta, hogy A függetlenség napja 2-ben nem tér vissza Smith. "Will Smith nem jöhet vissza, mert túl drága. De amúgy is túl nagy név lenne ide. Egyszerűen túl nagy." Attól azonban, hogy Will nem tér vissza, még nem maradunk ismerős arcok nélkül. "Az emberek felét körülbelül az első részből ismert arcok töltik majd ki" -tette hozzá Emmerich. "A másik felében predig új szereplőkkel ismerkedhetünk meg." Habár pontosan még nem tudni kik is térnek vissza, Bill Pullman már azt mondta, hogy visszatér Thomas Whitmore elnök szerepében. Ti kiket szeretnétek viszont látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.